Меню
Вінницька область, м. Жмеринка, вул. Барляєва 9Б
Наша адреса:
Вінницька область, м. Жмеринка, вул. Барляєва 9Б
Час роботи
Час роботи магазину:
  • ПН-ПТ: 8:00 - 17:00
  • СБ-НД: Вихідний

Політика безпеки та конфіденційності

1. Загальні положення

1.1. Дана Політика безпеки та конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує Інтернет-магазин svitmarket.com.ua, від користувачів сайту при реєстрації на ньому, а також під час використання сайту. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем самостійно.

1.2. Для того щоб провести реєстрацію на сайті Інтернет-магазину svitmarket.com.ua, Користувач повинен спершу уважно ознайомитися з Угодою користувача і цією політикою безпеки і конфіденційності, і так само висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєструватися» на сайті svitmarket.com.ua.

1.3. Користувач не має права використовувати сайт svitmarket.com.ua, якщо він не згоден з умовами Даної політики безпеки і конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з svitmarket.com.ua або не є уповноваженою особою компанії.

1.4. Реєструючись на Інтернет-магазині svitmarket.com.ua, Користувач вносячи персональні дані і / або надаючи ці дані іншим шляхом, і / або здійснюючи будь-які дії в рамках Інтернет-магазину svitmarket.com.ua і / або використовуючи будь-яку частину Інтернет-магазину, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами Даної політики безпеки і конфіденційності. Користувач надає платформі Світ Маркет ​​право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані користувача на умовах Даної Пплітики безпеки і конфіденційності.

1.5. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. Платформа Світ Маркет ​​не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

2. Які особисті дані можуть збиратися

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по батькові, уповноваженої особи компанії, назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адреса розташування компанії. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

2.1. Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача і надати залежні від цього сервіси, наприклад зберігання даних в кошику між відвідинами;

2.2. IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу і вести журнал активності Користувача;

2.3. Інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Користувачем;

3. Як інформація про Вас буде використовуватися Інтернет-магазином. Ціль використання.

3.1. Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, адреса електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача zmz.co.ua. Ми можемо відображати ім'я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адреса розташування компанії на сторінках zmz.co.ua, поштову адресу для відправки кореспонденції.

3.2. Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини svitmarket.com.ua. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації у відповідному розділі особистого кабінету.

4. Умови надання доступу до бази даних

4.1. Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче.

4.2. Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини зокрема.

5. Захист інформації, що збирається

5.1. Ми вживаємо всіх розумних зусиль для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних.

6. Зворотній зв'язок і коментарі

6.1. Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що дане повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і / або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України.

6.2. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення Світ Маркет ​​може видаляти без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати на свій розсуд. Світ Маркет ​​не несе відповідальності за будь-яку інформацію розміщену користувачами Інтернет-магазину.

7. Зміни в політиці безпеки та конфіденційності

7.1. Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика безпеки та конфіденційності».

8. ДОДАТКОВІ УМОВИ

8.1. У разі, якщо будь-яке положення Політики безпеки та конфіденційності, Угоди користувача, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які, не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

8.2. Користувач має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI. 9.3. Дана Політика безпеки та конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання Інтернет-магазину svitmarket.com.ua, він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами Угоди, а також даної Політики безпеки і конфіденційності та діє до тих пір, поки на сайті svitmarket.com.ua зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі і персональні дані.